30 hektáros kristálytiszta vízfelületünkön, kezdő, vagy akár profi haladó versenyzőknek is biztosítunk lehetőséget, állós jet-ski flottánk gépeinek kipróbálására, bérbevételére.
Hatalmas egybefüggő vízfelületünk, egyedülállóan magas színvonalú vízi kikapcsolódást tesz lehetővé ezekkel a szuper versenygépekkel.
Óriási élmény átérezni a dinamikus áramvonalas és könnyű hajótestek gyorsuló majd irányváltó mozgását a hűsítő tó vízben.
Aki nem próbálja ki, el sem tudja képzelni hogyan képesek ezek a vízi szörnyetegek meghazudtolni a fizika törvényeit.Fontos tudnivalók:

Az állós jet-ski használata korhatáros, csak 18-éven felülieknek áll módunkban bérbe adni. Használatát megelőzően 10 perces kötelező biztonsági és műszaki eligazításon kell részt venni, valamint felelősségnyilatkozat aláírása is elengedhetetlen.
Az eszköz bérlése csak profi instruktorunk iránymutatásával vehető igénybe.
A területre vonatkozó használati és baleset megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztása mellett nem megengedett. Az eszköz használatához jármű vezetői engedély nem szükséges.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga után.Hasznos tudnivalók:

Strandöltözetről a résztvevőnek kell gondoskodnia, az állós jet-ski használatához szükséges eszközt és védőfelszerelést mi biztosítjuk. Az állós jet-ski használata az izomzatra erősen megterhelő, ezért a sérülések elkerülése végett, ajánlatos a használat előtt bemelegíteni, nyújtani.


Rendezvények ideje alatt, a tó területén lévő szolgáltatásokat csak éves bérlettel rendelkező vendégeink vehetik igénybe.Bérlési díjszabások:

Állós verseny Jet -Ski bérlése
SZÜNETEL

Állós verseny Jet -Ski bérlése
SZÜNETEL