A flyboard egy nagyon közkedvelt, talpra csatolgató extrém vízi sporteszköz. Mozgatását egy csövön keresztül rácsatlakoztatott, jetski meghajtási vízsugara biztosítja tolóerő formájában, dinamikus de mégis teljesen szabályozható módon.
Víz felett 8-10 méterrel akrobatikus szinte repülő, míg a víz alatt könnyed és nagyon látványos delfinmozgást tesz lehetővé felhasználójának. Irányítása, használata, percek alatt elsajátítható, megtanulható, kortól és nemtől független. Óriási adrenalinbomba élmény!

Profi instruktor csapatunk kezdők jelentkezését is szívesen fogadja.

Fontos tudnivalók:

A Flyboard használata korhatáros, csak 16-éven felülieknek áll módunkban bérbe adni. Használatát megelőzően 5 perces kötelező biztonsági eligazításon kell részt venni, valamint felelősségnyilatkozat aláírása is elengedhetetlen. Az eszköz bérlése csak profi instruktorunk iránymutatásával vehető igénybe. A területre vonatkozó használati és baleset-megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztás mellett nem megengedett.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga után.Hasznos tudnivalók:

Strandöltözetről a résztvevőnek kell gondoskodnia, a flybordozáshozhoz szükséges eszközt és védőfelszerelést mi biztosítjuk. A flyboard használata az izomzatra erősen megterhelő, ezért a sérülések elkerülése végett, ajánlatos a használat előtt bemelegíteni, nyújtani.


Hétvégén és munkaszüneti napokon a tavat csak az éves bérlettel rendelkező vendégeink látogathatják.Bérlési díjszabások:

Flyboard bérlésre 1fő 10-percre 12.000,-
Flyboard bérlésre 1fő 15-percre 15.000,-