A hoverboard egy közkedvelt, talpra csatolgató extrém vízi sporteszköz, egy vízen vagy víz felett, vízsugár hajtással lebegő, suhanó vízi deszka. Mozgatását 10 méteres csövön keresztül rácsatlakoztatott, jet-ski meghajtási vízsugara biztosítja tolóerő formájában, dinamikus de mégis a felhasználója által, gázkar segítségével teljesen szabályozható módon.
Víz felett pár méterrel lebegő, sikló mozgást tesz lehetővé használójának.
Irányítása, használata percek alatt elsajátítható, megtanulható, kortól és nemtől független. Előnyt jelenthet wakeboard vagy snowboard ismeret, gyakorlat.
Óriási adrenalinbomba élmény!

Profi instruktor csapatunk kezdők jelentkezését is szívesen fogadja.



Fontos tudnivalók:

A hoverboard használata korhatáros, csak 16-éven felülieknek áll módunkban bérbe adni. Használatát megelőzően 5 perces kötelező biztonsági eligazításon kell részt venni, valamint felelősségnyilatkozat aláírása is elengedhetetlen. Kiskorúak esetén szülői beleegyező nyilatkozat is szükséges. Az eszköz bérlése csak profi instruktorunk iránymutatásával vehető igénybe. A területre vonatkozó használati és baleset-megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztás mellett nem megengedett.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga után.



Hasznos tudnivalók:

Strandöltözetről a résztvevőnek kell gondoskodnia, a hoverboardozáshoz szükséges eszközt és védőfelszerelést mi biztosítjuk. A hoverboard használata az izomzatra erősen megterhelő, ezért a sérülések elkerülése végett, ajánlatos a használat előtt bemelegíteni, nyújtani.


Rendezvények ideje alatt, a tó területén lévő szolgáltatásokat csak éves bérlettel rendelkező vendégeink vehetik igénybe.



Bérlési díjszabások:

Hoverboard bérlés: 10 perc 15.000,-
Hoverboard bérlés: 15 perc 20.000,-