30 hektáros kristálytiszta vízfelületünkön biztosítunk lehetőséget, jet-ski vagy wakeboard hajónk által húzott, tube (fánk) extrém vízi eszköz kipróbálására. Hatalmas egybefüggő vízfelületünk, egyedülállóan magas színvonalú vízi kikapcsolódást tesz lehetővé ezekkel a szuper egy, két és három személyes nagyméretű felfújható extrém sporteszközökkel.
Óriási adrenalinbomba és kihívás a sebesség és a keletkezett hullámok meglovaglása, de leginkább a vízbeesés elkerülése.

Fontos tudnivalók:

A tube használata korhatáros, csak 12-éven felüliek vehetik igénybe.
Használatát megelőzően 10 perces kötelező biztonsági és műszaki eligazításon kell részt venni, valamint felelősségnyilatkozat aláírása is elengedhetetlen. Kiskorúaknak szülői beleegyezés is szükséges.
Az eszköz bérlése csak profi instruktorunk iránymutatásával vehető igénybe.
A területre vonatkozó használati és baleset-megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztás mellett nem megengedett.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga után.Hasznos tudnivalók:

Strandöltözetről a résztvevőnek kell gondoskodnia, a tube használatához szükséges eszközt és védőfelszerelést mi biztosítjuk. A tube használata az izomzatra erősen megterhelő, ezért a sérülések elkerülése végett, ajánlatos a használat előtt bemelegíteni, nyújtani.


Rendezvények ideje alatt, a tó területén lévő szolgáltatásokat csak éves bérlettel rendelkező vendégeink vehetik igénybe.Bérlési díjszabások:

Tube bérlésre 10-percre 12.000,-