30 hektáros kristálytiszta vízfelületünkön, kezdő amatőr, vagy akár profi haladó versenyzőknek is biztosítunk lehetőséget jet-ski flottánk gépeinek kipróbálására, bérbevetélésre.
Hatalmas egybefüggő vízfelületünk, egyedülállóan magas színvonalú vízi kikapcsolódást tesz lehetővé ezekkel a szuper, akár két és három személyes versenygépekkel.
Óriási élmény átérezni a dinamikus áramvonalas és könnyű hajótestek gyorsuló majd irányváltó mozgását a hűsítő tó vízben.
Aki nem próbálja ki, el sem tudja képzelni hogyan képesek ezek a néhány esetben akár 300LE teljesítménnyel bíró vízi szörnyetegek meghazudtolni a fizika törvényeit.

Fontos tudnivalók:

A jet-ski használata korhatáros, csak 18-éven felülieknek áll módunkban bérbe adni. Használatát megelőzően 10 perces kötelező biztonsági és műszaki eligazításon kell részt venni, valamint felelősségnyilatkozat aláírása is elengedhetetlen.
Az eszköz bérlése csak profi instruktorunk iránymutatásával vehető igénybe.
A területre vonatkozó használati és baleset-megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztás mellett nem megengedett. Az eszköz használatához járművezetői engedély nem szükséges.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga után.Hasznos tudnivalók:

Strandöltözetről a résztvevőnek kell gondoskodnia, a jet-ski használatához szükséges eszközt és védőfelszerelést mi biztosítjuk.


Rendezvények ideje alatt, a tó területén lévő szolgáltatásokat csak éves bérlettel rendelkező vendégeink vehetik igénybe.Bérlési díjszabások:

Sea-Doo Spark 90LE Jet -Ski bérlés
10 percre 12.000,-

Sea-Doo Spark 90LE Jet-Ski bérlés
60 percre 72.000,-

Sea-Doo GTI 150LE Jet-Ski bérlés
10 percre 14.000,-

Sea-Doo GTI 150LE Jet-Ski bérlés
60 percre 84.000,-

Sea-Doo GTI 170LE Jet-Ski bérlés
10 percre 16.000,-

Sea-Doo GTI 170LE Jet-Ski bérlés
60 percre 96.000,-


Az árváltozás jogát fenntartjuk!