Barátja, ismerőse megnősül? Szervezzen részére egy felejthetetlen és fergeteges legénybúcsút, hogy az utolsó független napjait és estéjét örökre emlékezetessé tegye!

Az élet talán egyik legfontosabb mérföldköve, amikor valaki rátalál élete párjára, és közösen meghozzák a döntést, összeházasodnak. Azonban a boldogító igen kimondását megelőzően, igen is méltóképpen érdemes elbúcsúztatni a megismételhetetlen éveket. Ehhez próbálunk ötletes programokkal és extrém élményekkel hozzájárulni.Budapestől 30km távolságra Bugyin, távol a város zajától és a kíváncsi tekintetektől, van egy 30 hektáros kristály tiszta vízfelület, a hozzá tartozó és vízbe benyúló strandhomokos félszigettel és számtalan férfias extrém vizi sportolási lehetőséggel.

A helyszín adottságainak köszönhetően a néhány fős legénybúcsútól, akár a 80-100 fős rendezvényig minden igényt kielégítve állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Mottónk:
Ami Palms Beach-en történik, az Palms Beach-en is marad

A területre vonatkozó használati és baleset-megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztás mellett nem megengedett.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga utánA weboldalon szereplő összes információ és tartalom (maga a weboldal megjelenése, fotók, videók, grafikák, modulok, adatbázisok, stb.) a Palms Beach Jet-Ski Tó üzemeltetőjének kizárólagos tulajdonában vannak, és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alá esnek.

Ezen anyagok nem másolhatóak, más online és offline felületen engedély nélkül nem megjeleníthetők, felhasználhatók, bemutathatók! Nem jogosult felhasználásuk esetén a tulajdonos azonnal büntetőjogi felelősségre vonást kezdeményez!