30 hektáros kristálytiszta vízfelületünkön biztosítunk lehetőséget, wakeboard hajónk által húzott, wakeboard vízi sport-eszköz használatára. Hatalmas egybefüggő vízfelületünk, egyedülállóan magas színvonalú vízi kikapcsolódást tesz lehetővé a wakeboard szerelmeseinek, akár amatőr akár profi minősítésben. Légy részese szuper környezetben egy szuper egyedülálló sport programnak.

Profi instruktor csapatunk kezdők jelentkezését is szívesen fogadja.

Fontos tudnivalók:

A wakeboard használata korhatáros, csak 12-éven felüliek vehetik igénybe. Használatát megelőzően 10 perces kötelező biztonsági és műszaki eligazításon kell részt venni, valamint felelősségnyilatkozat aláírása is elengedhetetlen, kiskorúaknak szülői beleegyezéssel.
Az eszköz bérlése csak profi instruktorunk iránymutatásával vehető igénybe.
A területre vonatkozó használati és baleset-megelőzési feltételek és szabályok betartása kötelező. Az eszköz használata alkohol fogyasztás mellett nem megengedett.

A területre vonatkozó szabályok áthágása, figyelmeztetés utáni további megszegése, a területről való kitiltást vonja maga után.Hasznos tudnivalók:

Strandöltözetről a résztvevőnek kell gondoskodnia, a wakeboard használatához szükséges eszközt és védőfelszerelést mi biztosítjuk. A wakeboard használata az izomzatra erősen megterhelő, ezért a sérülések elkerülése végett, ajánlatos a használat előtt bemelegíteni, nyújtani.


Rendezvények ideje alatt, a tó területén lévő szolgáltatásokat csak éves bérlettel rendelkező vendégeink vehetik igénybe.Bérlési díjszabások:

Wakeboardozás hajóval 10-perc 20.000,-